PRAVNA POMOĆ

Prema sporazumu Općeg sindikata MUP-a i odvjetničkog ureda Zlatka Kovačića iz Zagreba, Maksimirska 79a, članovi OS MUP-a imaju pogodnost da mogu putem e-maila ili neposredno u odvjetničkom uredu dobiti pravnu pomoć u vidu besplatnog pravnog savjeta i mišljenja o svim pravnim pitanjima, kako iz područja radnog prava, tako  i iz kaznenog, građanskog, obiteljskog, nasljednog, ovršnog ili upravnog prava,  a po potrebi i ostalim pravnim područjima.

E-mail upit možete poslati na adresu: odvjetnik.kovacic@gmail.com

►►► Prijem stranaka u odvjetničkom uredu ugovoren je za utorak i četvrtak, u razdoblju od 17-19 sati u Zagrebu, Maksimirska ulica 79a – nasuprot Zagrebačke banke u Maksimirskoj ulici, prema Kvaternikovom trgu.

Napominjemo, da smo sa odvjetničkim uredom dogovorili maksimalno snižavanje tarifnih stavaka za članove Sindikata u svim slučajevima u kojima je to dozvoljeno prema odvjetničkoj tarifi, a prema kojoj se sukladno Tbr. 37. t. 2. odvjetničke Tarife pojedina tarifna stavka može sniziti za 50% od propisane vrijednosti, te da se takvo sniženje odnosi na sva zastupanja članova Sindikata, bilo u radnim ili drugim privatnim sporovima.

Molimo da dolazak u odvjetnički ured prethodno najavite, radi usklađenja termina, na tel: 24 44 184 ili mob: 098 304 608, svakodnevno u razdoblju od 14-16 sati.