MUP objavljuje: “Projekt Nabava informatičke opreme za policijske službenike linije rada nezakonitih migracija“

Svrha ovog projekta je osigurati dovoljan broj stolnih računala, monitora, web kamera, slušalica s mikrofonom te druge adekvatne informatičke opreme kako bi se osigurali uvjeti za rad policijskih službenika linije rada nezakonitih migracija 

FOTO: Ilustracija

Dana 2. ožujka 2022. godine Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove EU donijela je Odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta „Nabava informatičke opreme za policijske službenike linije rada nezakonitih migracija“ u okviru Fonda za azil, migracije i integraciju. 

Svrha ovog projekta je osigurati dovoljan broj stolnih računala, monitora, web kamera, slušalica s mikrofonom te druge adekvatne informatičke opreme kako bi se osigurali uvjeti za rad policijskih službenika linije rada nezakonitih migracija iz policijskih postaja, u dubini teritorija Republike Hrvatske, koji postupaju prema državljanima trećih zemalja koji nezakonito borave na teritoriju Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 80.000,00 eura, od čega će se 90% ukupnih opravdanih troškova projekta sufinancirati sredstvima Fonda za azil, migracije i integraciju, a 10% opravdanih troškova projekta sufinancirat će se iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Informacije o Nacionalnom programu nalaze se ovdje

Izvor: Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske – Projekt „Nabava informatičke opreme za policijske službenike linije rada nezakonitih migracija“ (gov.hr)