AUTO SIGET d.o.o.

Poštovani vozači,

 

u svrhu povećanja sigurnosti prometa na cestama Autoklub Siget svojim članovima i ostalim vozačima priređuje besplatne akcije kontrole njihovih vozila. Tako smo ovog mjeseca, obzirom na nadolazeće zimske uvjete, odlučili darovati besplatno testiranje ispravnosti vozila. Ove subote, 22.11.2014. godine, od 08:00 do 14:00 sati odvojite malo slobodnog vremena i prekontrolirajte motor, kočnice, svijetla, podvozje, tekućine u vozilu, amortizere te sve ostalo neophodno za tehničku ispravnost vozila.

 

S potpunim povjerenjem, obratite se našem stručnom i ljubaznom osoblju koje će preuzeti Vaše vozilo, a Vi se ugrijte uz topli napitak u našem društvu.

 

U nastavku se nalazi kupon s kojim ostvarujete pravo na besplatno testiranje ispravnosti vozila i za jedan topli napitak. Isti možete sami isprintati i ponijeti sa sobom ili ga preuzeti kod našeg osoblja.

 

Vaš Autoklub Siget

 

Autoklub  SIGET

=====================================================================================

Logo Auto Siget servis vozila

 

USLUGE SERVISA NA 10 RATA :

 

za članove Sindikata i članove njihovih obitelji na adresi Siget 17, Zagreb usluge limarije i servisa vozila, uz popust od 10% za rad i dijelove uz obročnu otplatu s maksimalno 10 obroka,  bez kamata.

  1. CIJENIK AUTO SIGET
  2. POTVRDA-AUTO SIGET SERVIS d o o