Pogodnosti tvrtke Fero-Term

Ovim putem Vam predstavljamo novu pogodnost za kupovinu robe iz asortimana partnera tvrtke Fero -Term.

Tvrtka Fero-Term nudi vrhunske proizvode porculanskih i keramičkih pločica, kupaonske i sanitarne opreme, opreme za grijanje i hlađenje te sisteme solarnog grijanja. Također u ponudi imaju proizvode vlastitih robnih marki visoke kvalitete, koje možete pogledati na Internet stranici Fero-Term veliki izbor keramike, sanitarija i sustava za grijanje ili u 21 poslovnici diljem Hrvatske (lokacije poslovnica).

OS MUP-a i tvrtka Fero-Term sklopili su partnerski ugovor za pružanje pogodnosti svim članovima OS MUP-a, sa popustom do 25% na asortiman.

Popust se odnosi na gotovinsko plaćanje i plaćanje  kreditnim karticama uz odgodu (uvjeti plaćanja karticama se nalazi na službenim web stranicama Fero Term).

Kako bi ostvarili popust na artikle, narudžbu konkretnog proizvoda potrebno je izvršiti putem maila (za detalje molimo Vas da kontaktirate svog povjerenika).

Napomena: Popust od 0-25% nije primjenjiv na artikle koji su označeni kao artikli koji su već na akciji / popustu / rasprodaji, a prilikom kreiranja ponude koju ćete zaprimiti na mail, biti će jasno naznačeno na koje se proizvode može ostvariti ugovoreni popust.

                                                                                                Predsjednik

                                                                                               Teri Tomislav